6.5 / 10
1 1

Ali ve Ceren, sahnenin tozunu yutmuş, birbirine sıkı sıkıya bağlı iki dosttur. Oyunculuk tutkuları, hayatlarının merkezinde yer alır ve bu tutkuları uğruna pek çok zorluğun üstesinden gelmişlerdir. Ancak kariyerlerinde bekledikleri çıkışı bir türlü elde edememeleri, zaman zaman moral bozuklukları yaşamalarına neden olmuştur. Özellikle son dönemde aldıkları olumsuz geri dönüşler, ikilinin de içindeki ateşi daha da alevlendirmiştir.

Bir tiyatro oyunu teklifiyle umutlanan Ali ve Ceren, sahnede bekledikleri ilgiyi göremeyince hayal kırıklığına uğrarlar. Ancak Ali için, bu dönemdeki zorluklar onu daha da güçlü kılmış ve kararlılığını asla yitirmemiştir. Her bir başarısızlık, onun için yeni bir fırsat doğurmuş ve sahnedeki varlığını daha da güçlendirmiştir. Sahne, onun için bir yeniden doğuş ve hayallerini gerçekleştirmenin en parlak yolu olarak görülür.

Ali’nin bu kararlılığı ve inancı, ona sonunda beklediği başarıyı getirebilecek midir, yoksa hayalleri bir kez daha ertelenecek mi, ilerleyen zaman gösterecektir.

Orjinal AdıDonadona Film Süre80 Dk. Film Dili Film Kalite Film Kategori 2024 Filmleri, Dram Ülke Yıl Yönetmen Kaan Arici, Ismet Kurtulus Oyuncular Ahmet Kürsat Öçalan, Erdi Isik, Aybike Turan, Elif Gizem Aykul, Ali Bahadir Bahar, Müge Duygun, Elif Isçi, Ömercan Güldal
Filme Yorum Yaz