6.8 / 10
1 1

1992 yılı, Malik ve Eric’in hayalleriyle dolu, yıldızlarla süslü Chicago gökyüzüyle başladı. Bu iki genç adam, şehrin karmaşık sokaklarında dolaşırken, okulun ağır yüklerinden ve yaşamın sert gerçeklerinden kaçmaya çalışıyorlardı. Malik’in zihnindeki yıldızlar, sonsuzlukla dans ederken, Eric ise geçmişin labirentlerinde izler arıyordu. Dar ve fakir mahallelerin sokaklarında, umutlarıyla birlikte geceleri yıldızlarla dolduruyorlardı.

Ancak bir gün, mahallelerinde derinden sarsan bir trajedi yaşandı. Bu olay, Malik ve Eric’in hayatlarını kökten değiştirecek ve dostluklarını sınamak için zorlu bir sınav niteliği taşıyacaktı. Artık hayal güçleriyle değil, gerçek hayatın karmaşıklığıyla yüzleşmek zorunda kaldılar. Chicago’nun sokakları, yıldızlarla dolu gecelerin yanı sıra acı gerçeklerin de tanığı olacaktı.

Orjinal AdıWe Grown Now Film Süre93 Dk. Film Dili , Film Kalite Film Kategori 2023 Filmleri, Dram, Yabancı Filmler Ülke Yıl Yönetmen Minhal Baig Oyuncular Tyla Abercrumbie, Echaka Agba, Madisyn Barnes, Matthew Campbell, Giovani Chambers, Patrick Dunham, Dan Flannery, David Folsom
Filme Yorum Yaz